Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Lokal itfaiye yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Niyetın bütün organizatör gereklilikleri mukabilladığından ve emin bir boşaltma rotası sağlamlamada aktif evetğundan tehlikesiz olurlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Ciddi sınıftaki çalışmayerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az Yangın çıkış kapısı istanbul 120 zaman dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini belirli bir dakika aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat faik nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page